Bericht versturen
Huis > producten > De Begrenzende Hoek van pvc >
De antislip Bestand Vochtigheid van de de Hoekversiering van pvc Begrenzende

De antislip Bestand Vochtigheid van de de Hoekversiering van pvc Begrenzende

De antislip Begrenzende Hoek van pvc

Begrenzende bestand de Hoekvochtigheid van pvc

Antislippvc-hoekversiering

Plaats van herkomst:

Hebei, China

Certificering:

ISO9001

Neem contact met ons op

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Oppervlaktebehandeling:
Het inlassen, het Oppoetsen, het In reliëf maken
Vorm:
Huismuur
Dikte:
ISO 9001
Pakket:
Karton
MOQ:
1000 Stukken
Toepassing:
Decoratie, de Bouw, Enz.
Grootte:
Aanpassing
Oppervlaktebehandeling:
Opgepoetst
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
overeen te komen
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Volgens klantenbehoeften
Levertijd
15-30 het werkdagen
Betalingscondities
TT
VERWANTE PRODUCTEN
Neem contact met ons op
Productomschrijving

Pakket van het de Hoekkarton van pvc het Begrenzende voor Enz.-Toepassing

Productomschrijving:

Onze Begrenzende Hoek van pvc is een perfecte beschermende montagehoek voor decoratie en de bouw met zijn waterdichte, UV Bestand, Antislip en verklaarde dikte van ISO 9001. Het wordt gemaakt van hoogte - kwaliteitspvc en ontworpen om een decoratieve lijn aan de hoeken van uw muren te verstrekken. De Begrenzende Hoek van pvc is gemakkelijk te installeren en verstrekt een veilige en beschermende hoek aan uw muren.

De Begrenzende Hoek van pvc is hoogst duurzaam en biedt langdurige bescherming tegen water, UVstralen, en andere elementen. Het wordt ontworpen om een aantrekkelijke toevoeging te zijn aan om het even welke binnenlandse of buitenmuur en is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren om uw het bestaan inrichting aan te passen. De Begrenzende Hoek van pvc is ook gemakkelijk om met eenvoudig zeep en water schoon te maken en te handhaven.

Onze Begrenzende Hoek van pvc is een perfecte keus voor om het even welk huis of bureau. Het is een ideale oplossing voor het creëren van een veilige en aantrekkelijke hoek voor uw muren. Het is een grote manier om een decoratieve lijn aan uw muren toe te voegen en is een duurzame en rendabele manier om uw muren tegen potentiële schade te beschermen.

 

Eigenschappen:

 • Beschermende Montagehoek: De Begrenzende Hoek van pvc wordt ontworpen als beschermende montagehoek voor muur en vloeroppervlakten, die een sterke, duurzame en betrouwbare bescherming bieden.
 • Decoratieve lijn: De Begrenzende Hoek van pvc wordt gemaakt van pvc-materiaal het van uitstekende kwaliteit en verstrekt een aantrekkelijke decoratieve lijn voor muur en vloeroppervlakten.
 • Maak waterdicht: De Begrenzende Hoek van pvc is waterdicht, ervoor zorgend dat de muur en vloeroppervlakten tegen water en vochtigheidsschade beschermd zijn.
 • UV Bestand: De Begrenzende Hoek van pvc is UV bestand, verhinderend langzaam verdwijnen en verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht.
 • Antislip: De Begrenzende Hoek van pvc is antislip, verstrekkend een veilige en veilige oppervlakte voor lopende en andere activiteiten.
 • Inlassen, het Oppoetsen, die in reliëf maken: De Begrenzende Hoek van pvc wordt verwerkt met het inlassen, het oppoetsen en het in reliëf maken de technieken, die aantrekkelijk produceren en duurzaam eindigen.
 • Aanpassing: De Begrenzende Hoek van pvc is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren om klanten aan behoeften te voldoen.
 • Materiaal: De Begrenzende Hoek van pvc wordt gemaakt van pvc-materiaal het van uitstekende kwaliteit, die een sterke en duurzame bescherming bieden voor muur en vloeroppervlakten.
 • Begrenzende de Hoekversiering van pvc: De Begrenzende Hoek van pvc wordt ontworpen aangezien een versiering om keurig en schoon te verstrekken voor muur en vloeroppervlakten eindigt.
 

Technische Parameters:

Parameter Beschrijving
Oppervlaktebehandeling Opgepoetst, het Inlassen, het Oppoetsen, het In reliëf maken
Eigenschappen Waterdichte, UV Bestand, Antislip, Anticorrosief, Duurzaam
Toepassing Decoratie, de Bouw, Beschermende Montagehoek, pvc-Hoek Beschermende Rand, Begrenzende de Hoekversiering van pvc, enz.
Dikte ISO 9001
MOQ 1000 Stukken
Pakket Karton
Kleur Aanpassing
Vorm Huismuur
 

Toepassingen:

De Begrenzende Hoek van pvc wordt wijd gebruikt in vele plaatsen, zoals bureaus, winkels, scholen, fabrieken, de ziekenhuizen, hotels, en andere openbare ruimten. Het wordt ontworpen om doeltreffende bescherming tegen effecten en krassen te verstrekken aan de hoeken en de muren. Het wordt gemaakt van duurzaam pvc-materiaal en is waterdichte, anticorrosieve, UV bestand, antislip, en duurzaam. De dikte van de Begrenzende Hoek van pvc beantwoordt aan de normen van ISO 9001, en het komt in diverse kleuren voor aanpassing. Het heeft een opgepoetste oppervlaktebehandeling want aantrekkelijker eruit ziet en voelt.

De Begrenzende Hoek van pvc is de perfecte oplossing voor hoek het bewaken en beschermende montagehoeken. Het is ideaal voor het beschermen van muren en hoeken tegen wordt beschadigd door meubilair, karren, en andere punten. Het is ook gemakkelijk te installeren en te handhaven. Het is beschikbaar in diverse grootte om verschillende behoeften te passen en kan gemakkelijk aan grootte worden verminderd.

De Begrenzende Hoek van pvc wordt gemaakt in Hebei, China en heeft ISO9001-certificatie. Het is beschikbaar aan een redelijke prijs met een minimumordehoeveelheid, en de verpakkingsdetails kunnen volgens de behoeften van de klant worden aangepast. De levertijd is 15-30 het werkdagen, en de betalingstermijnen zijn gewoonlijk TT.

Kies de Begrenzende Hoek van pvc voor een betrouwbare en rendabele oplossing aan hoek het bewaken en beschermende montagehoeken. Het is de perfecte keus voor om het even welke plaats waar de bescherming en de veiligheid worden vereist. Het is duurzame, waterdichte, en UV bestand, en zal vele jaren duren.

 

De antislip Bestand Vochtigheid van de de Hoekversiering van pvc Begrenzende 0

De antislip Bestand Vochtigheid van de de Hoekversiering van pvc Begrenzende 1

De antislip Bestand Vochtigheid van de de Hoekversiering van pvc Begrenzende 2

Verpakking en het Verschepen:

Verpakkend en Verschepend voor pvc Begrenzende Hoek

De begrenzende hoek van pvc wordt verpakt in een verzegelde plastic zak voor bescherming tegen water en stof. Het product wordt dan geplaatst in een kartondoos voor het verschepen. De doos is duidelijk met de productnaam, bestemming, en andere noodzakelijke informatie.

Het product wordt verscheept via USPS, UPS, of Fedex, afhankelijk van de bestemming. de levertijd is gewoonlijk 3-5 werkdagen.

 

FAQ:

Q&A
 • Q: Wat is de Begrenzende Hoek van pvc?
 • A: De Begrenzende Hoek van pvc dat is een product van pvc-materiaal met hoekontwerpen wordt, worden gebruikt gemaakt om de muur en de vloer te verfraaien.
 • Q: Waar is dit product van?
 • A: Dit product komt uit Hebei, China.
 • Q: Heeft het een certificatie?
 • A: Ja, heeft het ISO9001-certificatie.
 • Q: Hoeveel is de minimumordehoeveelheid?
 • A: De minimumordehoeveelheid is overeen te komen.
 • Q: Hoe ongeveer de prijs?
 • A: De prijs is ook overeen te komen.
 • Q: Wat verpakt?
 • A: De verpakking kan volgens klantenbehoeften worden aangepast.
 • Q: Hoe lang is de levertijd?
 • A: De levertijd is 15-30 werkdagen.
 • Q: Wat is de betalingstermijnen?
 • A: De betalingstermijnen is TT.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.