Bericht versturen
Huis >

Langfang Meida Plastic Products Co., Ltd Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Wij hebben rijke operationele ervaring, van het onderzoek en de ontwikkeling en productie van het decoratieve materiaal van de lijnvorm bij de bron aan de de gebeëindigde productie en installatie van decoratieve lijn - producten, bezitten wij allen geavanceerde technologie en uitstekend vakmanschap, het beheer van uitstekende kwaliteit, en volledig talent, die een stevige waarborg verstrekken voor de producten van uitstekende kwaliteit en uitstekende techniek.

OEM/ODM

Het professionele verwerkende team steunt OEM/ODM-aanpassing en levert elke inspanning om u te dienen.

R&D

Wij hebben een onafhankelijk die onderzoek en ontwikkelingstestlaboratorium, met uitstekend onderzoek en ontwikkelings het testen materiaal wordt uitgerust en een professioneel een onderzoek en ontwikkelingsteam. Houd omhoog met het tempo van The Times en streef om bij het front van de industrie te blijven ernaar.

 

Het bedrijf hangt winnende klanten met hoogte aan - kwaliteit, efficiency, en de uitstekende dienst, en beweegt zich onophoudelijk vooruit op de weg van innovatie om klanten van betere producten te voorzien

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.