Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat is het verschil tussen WPC-lijnen en pvc-lijnen?
Evenementen
Neem contact met ons op

Wat is het verschil tussen WPC-lijnen en pvc-lijnen?

2023-07-24

Latest company news about Wat is het verschil tussen WPC-lijnen en pvc-lijnen?

 

1. De houten plastic lijnen bestaan hoofdzakelijk uit plastic grondstoffen zoals PE, pp, pvc, enz., met aangewezen aandelen houten poeder (ook bamboepoeder, stropoeder, zemelenpoeder) en toegevoegd calciumpoeder, evenals speciale additieven. Na zich het mengen, korreling, uitdrijving het vormen, het oppoetsen, of het in reliëf maken en het lamineren, worden zij gemaakt in milieuvriendelijke en waterdichte imitatie houten materialen.

 

2. Pvc-de lijnen fundamenteel voegen geen houten vezelvullers toe, en na zich het vormen, wordt het effect van de oppervlakte houten korrel bereikt door processen zoals draadtrekken en het in reliëf maken. Het fatale tekort van pvc-substraat is dat het aan degradatie en bros maken onder ultraviolette straling naar voren gebogen is (niet geschikt voor openluchtgebruik), en het is niet vuurvast (niet geschikt voor binnengebruik). Om deze problemen op te lossen, worden de complexe materiële wijzigingen vereist, en de kosten zullen ook beduidend stijgen.

 

3. Het pvc-deel gebruikt gerecycleerde materialen, hoofdzakelijk voor niet schuimende producten. Als de schuimende producten moeten worden geproduceerd, moet de overgrote meerderheid van hen nieuwe materialen gebruiken. Pvc-de materialen hebben slechte vloeibaarheid, beperkte vullertoevoeging, en hoge materiële kosten. Bijvoorbeeld, wordt de huidige markt voor „ecologisch hout“ meer in het algemeen binnen gebruikt.

 

4. De overgrote meerderheid van PE en pp gebaseerd plastiekengebruik recycleerde materialen toe te schrijven aan hun goede vloeibaarheid, hoge vullerinhoud, onvermogen aan schuim, lage kosten, en slechte dimensionale stabiliteit tijdens koude en hete cycli. De speciale vlamvertragers moeten worden toegevoegd om brandbeveiliging aan vereisten te voldoen, en in openlucht hoofdzakelijk momenteel gebruikt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.