Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat is de decoratieve lijn van pvc? Wat zijn de voordelen?
Evenementen
Neem contact met ons op

Wat is de decoratieve lijn van pvc? Wat zijn de voordelen?

2023-07-25

Latest company news about Wat is de decoratieve lijn van pvc? Wat zijn de voordelen?

 

De chemische die naam van pvc is polyvinylchloride, als pvc in het Engels wordt afgekort. De materialen van pvc worden gemaakt hebben niet brandbaarheid, met hoge weerstand, weerstand tegen weerveranderingen, en uitstekende geometrische stabiliteit die. Zij hebben sterke weerstand tegen oxidatiemiddelen, verminderende agenten, en sterke zuren. Men kan zeggen dat pvc eens de grootste productie van de wereld van plastieken voor algemeen gebruik was en wijd is gebruikt.

 

Zo wat zijn decoratieve lijnen? De decoratieve lijnen zijn lijnen die uitpuilen of op muren uitgepuild, die een rol kunnen spelen in het verfraaien van en de verfraaiing van ruimten. Momenteel, omvatten de decoratieve lijnen houten lijnen, Pu-lijnen, gipslijnen, polymeer decoratieve lijnen, over het algemeen kunstmatige marmeren lijnen, de decoratieve lijnen van pvc, enz.


De decoratieve lijnen van pvc zijn decoratieve die lijnen van pvc als grondstof worden gemaakt. De decoratieve lijnen van pvc hebben de kenmerken van lichtgewicht, hitteisolatie, isolatie, vochtbestendig, vlam - vertrager, zure en alkaliweerstand, corrosieweerstand, en gemakkelijke bouw. Er zijn diverse specificaties, kleuren, en patronen, die hoogst decoratief zijn en op de decoratie van muren en plafonds kunnen worden toegepast. Het is één van de wijdst gebruikte decoratieve materialen onder kunststoffen. Bovendien zijn de Flexural sterkte en de effecthardheid van de decoratieve lijnen van pvc sterk, en de verlenging bij breuk is hoog. Het kan niet alleen grenzen, verbindingsranden verdelen, maar ook als verbinding en bevestiging dienen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.