Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de kenmerken van WPC-lijnen?
Evenementen
Neem contact met ons op

Wat zijn de kenmerken van WPC-lijnen?

2023-07-24

Latest company news about Wat zijn de kenmerken van WPC-lijnen?

Vele huiseigenaars verkiezen Amerikaanse, Europese te verkiezen en andere stijlen om hun huizen te verfraaien, en onder deze stijlen, is de duidelijke eigenschap het gebruik van vele decoratieve lijnen. Eerder, waren de algemeen gebruikte decoratieve lijnen stevige hout en gipslijnen, maar nu is er een nieuw type van milieuvriendelijke lijn - WPC-lijn, die gezonder en duurzamer is, en geleidelijk aan vervangend traditionele decoratieve lijnen.

 

 

1. De belangrijkste eigenschap van WPC-lijnen is dat zij zeer milieuvriendelijk zijn, aangezien zij twee processen gebruiken: de druk van de hitteoverdracht en van het hittebehoud verf voor oppervlaktebehandeling, die hen van schadelijke stoffen vrij maakt.

2. Ten tweede, is het zeer stevig, gemaakt van houten kunststof die niet gemakkelijk misvormd is, en het is ook insect bestand, met een zeer goed effect bij het blokkeren van verbranding.

3. Zeer gepersonaliseerd en modieus, gebruikend gepersonaliseerd en modieus ontwerp om aan de algemene decoratievereisten te voldoen.

4. Sterke corrosieweerstand. Wanneer het houten poeder met polymeermaterialen met een laag wordt bedekt, heeft dit materiaal uitstekende zuurheid en alkaliteit, en heeft zo uitstekende corrosieweerstand.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.