Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe zou ik tussen de decoratieve lijnen van pvc en houten plastiek of gipslijnen moeten kiezen?
Evenementen
Neem contact met ons op

Hoe zou ik tussen de decoratieve lijnen van pvc en houten plastiek of gipslijnen moeten kiezen?

2023-07-25

Latest company news about Hoe zou ik tussen de decoratieve lijnen van pvc en houten plastiek of gipslijnen moeten kiezen?

 

De decoratieve lijnen zijn een type van decoratief die materiaal wijd in huisdecoratie wordt gebruikt, die bij de verbinding van verschillende oppervlaktelagen tijdens het decoratieproces wordt gebruikt. Hoewel het als onopvallende materieel kan schijnen, speelt het een zeer belangrijke rol in huisdecoratie. Vooral zijn de decoratieve lijnen van pvc, wegens hun voordelen zoals zure weerstand, alkaliweerstand, en sterke corrosieweerstand, de aangewezen decoratieve lijn voor vele decorateurs en huiseigenaars geworden. Hoe vergelijkt de decoratieve lijnen van pvc bij houten plastiek en gipslijnen? Wat is het verschil?

 


Ten eerste, zijn er verschillen in grondstoffen. De decoratieve lijnen van pvc fundamenteel voegen geen houten vezelvullers toe, en na zich het vormen, wordt het effect van de oppervlakte houten korrel bereikt door processen zoals draadtrekken en het in reliëf maken; De houten plastic lijnen bestaan hoofdzakelijk uit plastic grondstoffen zoals PE, pp, pvc, enz., met aangewezen aandelen houten poeder (ook bamboepoeder, stropoeder, zemelenpoeder) en toegevoegd calciumpoeder, evenals speciale additieven. Na zich het mengen, korreling, uitdrijving het vormen, het oppoetsen, of het in reliëf maken en het lamineren, worden zij gemaakt in milieuvriendelijke en waterdichte imitatie houten materialen. Het materiaal van de gipslijn is gipspoeder, dat met een bepaald deel van water wordt gemengd en in de vorm gegoten en met vezels toegevoegd om duurzaamheid te verhogen. Het kan diverse strepen dragen en kan met diverse deklagen en decoratieve materialen worden geplakt.

 

Ten tweede, de pvc-decoratielijnen mooi en gemakkelijk hebben om vorm, met lage kosten te verwerken. Zij zijn digitaal gecontroleerd en snijden actief, en de stijlen kunnen volgens behoeften worden ontworpen. Niet alleen is de verwerking eenvoudig, maar de verschijning kan volgens zijn favoriete kleuren worden aangepast. Wanneer het installeren, kunnen zij worden gezaagd, worden genageld en, worden gelijmd, makend hen mooi en elegant. De overgrote meerderheid van PE en pp gebaseerde plastieken in houten-plastic lijnengebruik recycleerde materialen wegens hun goede vloeibaarheid en hoge toevoeging van vullers, die niet kunnen schuimen. Het gipslijn het vormen proces is vrij slordig, en het is bang van water en vochtigheid, makend het gemakkelijk te barsten. In regenachtige en vochtige klimaten, kunnen er problemen zoals vorm en misvorming, evenals het voorkomen van fijn vezels en stof zijn, die het ademhalingssysteem kunnen beschadigen en de gezondheid van ingezetenen beïnvloeden.


Hoewel pvc-de decoratielijnen opmerkelijke voordelen hebben in vergelijking met houten plastiek en gipslijnen, pvc-hebben de materialen slechte vloeibaarheid, beperkte vullertoevoeging, hoge materiële kosten, en zijn naar voren gebogen aan degradatie en bros maken onder ultraviolette straling, die hen maken voor openluchtgebruik ongeschikt. Zo, is het gebruiken van de decoratieve lijnen van pvc voor binnenhuisdecoratie nog een goede keus!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.