Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Kunnen de decoratieve paneellijnen direct op de muur worden gekleefd? Wat de belangrijkste werkende punten zijn!
Evenementen
Neem contact met ons op

Kunnen de decoratieve paneellijnen direct op de muur worden gekleefd? Wat de belangrijkste werkende punten zijn!

2023-07-25

Latest company news about Kunnen de decoratieve paneellijnen direct op de muur worden gekleefd? Wat de belangrijkste werkende punten zijn!

 

In het decoratieproces, gebruiken wij vaak decoratieve paneellijnen. De decoratieve paneellijnen worden over het algemeen gemaakt van hard, fijn houten, slijtvast, corrosiebestendig, en niet verdelend hout als grondstoffen, en door mechanische of handverwerking verwerkt. Zijn voordelen zijn groene en milieuvriendelijke, goede verwerkingseigenschappen, goede verf en kleuringseigenschappen, goede adhesie, sterke spijkerkracht, en vlotte scherpe oppervlakte. De installatie van decoratieve paneellijnen op zal de muur meer driedimensioneel de ruimte maken kijken. Hoe indien de decoratieve paneellijnen, worden geconstrueerd en daar om het even welke operationele vereisten zijn!

 


Hoewel het direct op de muur kan worden gekleefd, moeten wij nog de basisoppervlakte schoonmaken alvorens de decoratieve paneellijnen te installeren. Ten eerste, gebruikshulpmiddelen zoals een schop of een staalborstel om vuil, olievlekken, losse deeltjes, enz. van de basisoppervlakte te verwijderen waar de draadhoeken moeten worden gekleefd en, een vochtige doek gebruiken om stof te verwijderen. Daarna, merk de verhogingslijn, en toen, is het noodzakelijk om de de bouwkleefstof met hoge weerstand met duidelijk water te mengen. De hoeveelheid zich het mengen zou niet in een keer moeten zijn teveel, en kan worden aangepast zoals nodig. Na het eindigen, leg de decoratieve paneellijnen die klaar om zijn vlak worden gekleefd, en een schop te gebruiken om de voorbereide kleefstof op het hoekgebied gelijk toe te passen plakkend. Hier, zou men moeten opmerken dat de kleefstof met de hand bij de hoeken van de zelfklevende lijn zou moeten worden gehouden, en de kleefstof zou volgens de verhogingslijn moeten worden toegepast. Oneffenheid en pers lichtjes, en versie na één minuut.

 


In feite, is de installatie van decoratieve paneellijnen zeer eenvoudig, zolang één detail tijdens het bouwproces wordt omvat, en de lijnen zouden onlangs in entrepot zorgvuldig moeten worden gehandhaafd om botsingen of watertoegang te verhinderen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.